|
Caracteristici tehnice:
Dimensiuni: 770mm / 1000mm / 2000mm
Numar tavi: 16-18
Dimensiune tavi: 60x40 cm
Distanta intre tavi: 90-115mm
Suprafata de coacere: 4-4,5 mp
Capacitate de coacere: 54-67,5Kg/ora
Tensiune de alimentare: 380 V
Putere instalata: 24 KW
Consum la coacere: 14,4 KW/h
Comanda digitala pentru mentinerea temperaturii intre 20 si 290 grade celsius.
Sistem de generare abur pentru produse dospite si foietaj danez.
Randament energetic:
Cu 14,4 KW/h se coace 54-67,5 Kg produs. Deci:14,4KW/h x aprox.0,5lei/KW = 7,2 Lei / Ora.
Rezulta costul unui kg copt: 0,10 - 0,13 Ron
Dospitor (optional):
Numar Tavi: 16
Sistem de mentinere automatizat a temperaturii si umiditatii.
Garantie: 24 luni.
Pret: 
|
In pret este inclus transportul, montajul,
instruirea personalului si tehnologia
de coacere. Asiguram service-ul in timpul perioadei de garantie, postgarantie si necesarul pentru piese de schimb.
Acest cuptor este cu convectie dinamica, specializat pentru produse de patiserie – panificatie, profesional, putand functiona 24 din 24 ore. Este confectionat din inox alimentar de calitate superioara. Motoarele de ventilatie fiabile, realizate de firma ‘Hanning – USA’, sisteme de comanda digitale si control al temperaturii realizate de firma ‘JUMO’. Randamentul energetic este superior fata de cuptoarele aflate pe piata romaneasca.
Oferim acest utilaj si in rate
fara dobanda fara banca!
Avans doar 30% |
|